3 Nisan 2007 Salı

MOTOSİKLET FUARI/2007



FUARA GİTTİK
Hafta sonu uzun zamandır beklediğimiz motosiklet fuarına gittik. Fuar Beylikdüzün’de yeni fuar alanındaydı.Atatürk Havalimanına çok yakın.
Biletli olanlara otopark ücretsizdi ama yer bulmakta biraz zorlandık. Otoparkı fuara bağlayan yollar çamur içindeydi ve çok bozuktu. Bu durum biraz canımızı sıktı. Ama bu can sıkıntısı içerde yerini hayranlığa bıraktı. Çünkü hemen hemen her firma ordaydı ve motorlar çok çok güzeldi.

Harleyler,Vespa tarzı motorlar,Vespaların ta kendileri,el yapımı motorlar…
Biz eşlerimizi Harleylerin başından onlar bizi Vespaların başından almakta bir hayli zorlandık.


Yaklaşık 3,5 saat gezdikten ve çıkarken ufak bir ezilme tehlikesi atlattıktan sonra elimizde çantalarca broşürle döndük. Tabii bizde herkes gibi bol bol fotoğraf çekildik. En komik olan da motorlara hiç bakmadan manken hanımlarla fotoğraf çektirme yarışındaki gençlerdi. Birde içeriye girerken bir genç bilet isteyen gişe görevlisine ‘’ biz sadece gezip çıkacağız’’ diyordu. Sanki biz yatıya gelmişiz gibi.

Fuarda en çok dikkatimiz çekenlerden biri elektrikli motorlardı.40km hız yapıyorlar bir batarya dolumun da 5 ytl masrafları oluyor. Çok ekonomik bir motor ve şehir içi için çok uygun geldi bize.

Birde 3 tekerlekli motor vardı ki hepimizi kendine hayran bıraktı. Çok güzel görünüyordu.
Çok kalabalık olması ve bolca gürültü kirliliği olmasına rağmen çok keyifli bir anı oldu.Eşimle birşeyi anladıkki bizim motorculuğumuz bu fuardan sonra biraz yavan kalıyor.(Mondial 125 imiz var.)

Bu anıyı fotoğrafları ile ölümsüzleştiren arkadaşımız ‘’DUYUŞEN’’ e ( http://www.tekirdagunluk.com/ ) ve oraya kadar bizi götüren ‘’ZAFER''e çok teşekkür ederiz.Elinize, ayağınıza sağlık.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

vespa kardeşliği:)
Yazan: duyuşen

fatoşcum hafta sonu mütişti. harikaydı ,süperdi.ve aşık olduğum vespanın resmini koyduğun için teşekkürler.motorla gezmek çok güzel bişey ama motor kullanmak helede bigün bu vespayı kullanmak hepsinden güzel olurdu herhalde.inşallah bigün bunlardan birertane ediniriz.
ve umarım motor gezisi planımızı en kısa zamanda uuygularız




bir tutkudur
Yazan: DERVİŞ

benimde uzun zamandır merak ettiğim motor dünyasına girmek çok hoş ve güzeldi.
benim küçük bir scooter tarzı motorum var ve onunla gezmek çok güzel bir olay herkese tavsiye ediyorum .
fuara gittim ve aşık oldum ya benim motorum resmen bisiklet kaldı onların yanında hafta sonu yaşadığım ve unutmayacağım kadar güzel bir geziydi. zafer dostuma ve eşi duyuşene sonsuz teşekkürlerimi belirmek istiyorum bizi oralara kadar götürdüğü için.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails