7 Nisan 2007 Cumartesi

POLİS


ŞİDDETE MEYALİM
VALLİHİ DERTTEN

Filmi akşam izledik.Ve çok beğendik.Başrollerinde Haluk Bilginer,Özgü Namal ve dizilerde tanıdığımız birçok oyuncu var.Ama aslında sadece Haluk Bilginer tek başına film için yeterliymiş.

Konu olarak emekli olmak üzere ünlü ve başarılı bir cinayet masası dedektifi olan Musa Rami bir mafya üyesini çatışmada vurur.Mafya üyesinin ailesi ondan intikam almaya yemin eder.Ama bu sırada Musa Rami beyin kanseri olduğunu öğrenir yani çok az ömrü kalmıştır.Bütün bunların üstüne Musa Rami üniversite tezini hazırlayan Fundaya yardımı sırasında ona aşık olmuştur.

Ölüme gün sayarken ailesini mafyadan korumak, aşkınıda Funda'ya itiraf etmek zorundadır.

Biz filmi çok beğendik eşimle.Ben özellikle yazıma koyduğum resimdeki camii önündeki sahneyi çok etkilenerek izledim.Çok duygulandım.Bir Kuran okuma sesi alttada türkçe meali geçiyor.Ve Musa'nın oanda ki durumu ile ilgili ayetler okunuyor.Gerçekten çok orjinaldi.

Çok komik sahnelerde vardı çok güldük ama sonunda biraz hayal kırıklığına uğradık.Senaryo beklentilerimize ters düştüğü için sadece...

Kesinlikle kenarde köşede kalacak es geçeceğiniz bir film olmamalı...
İzlemenizi tavsiye ederim...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bİr türk flimi
Yazan: Derviş

artık türk flimleri iyi yerlere doğru gidiyor ve buda güzel bir örnek izlemenizi tavsiye ediyorum entersan geçişler var eski türk flimlerinide andırmıyor değil .
türkiyede olan bazı olaylarıda yansıtıyor eğer görebiliyorsan

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails