4 Ocak 2010 Pazartesi

YAHŞİ BATI



2010'un ilk sinema filmi.Bir önceki yazımda tuttuğum dilekler bir bir gerçek olmaya başladı.2010 yılından oldukça umutluyum.Daha ilk gün MİNİATÜRK'e bir gezi yaptık.(Ayrıntılar daha sonra )
2.gün de Yahşi Batı filmine gittik.

Film herkesin bildiği gibi Cem Yılmaz filmi.Komiktir beklentisi ile izledim herkes gibi.Yahşi Batı da; iki Osmanlı memurunun ABD başkanına padişahın bir hediyesi olan oldukça iri bir elması götürme mücadelesi anlatılıyor.

Komik mi? Evet...Ama çok değil...
Küfürlü mü? Oldukça fazla.Direkt küfür...(Kulaklarınızı tırmalayabilir)
Sıkıldın mı ?Oldukça...
Yani...
Cem Yılmaz markası için gidilir...Küfürlere kulak tıkanır...Filmde günmüzden geçmişe yapılan geçişler,İngilizce seçeneğinden Türkçeye geçişin olduğu sahne gibi sahneler ve Zafer Algöz'ün canlandırdığı şerif karakteri çok güzeldi.
Ama ben gerçekten biraz sıkıldım filmde...
Film buram buram Cola Turka kokuyordu.:))

Galiba Çin İmparatorluğu'nada bir macera çekilecek.Filmin sonundan anladığım üzere...
Unutmadan Cem Yılmaz filmin senaristi ve yapımcısı.Yönetmen Ömer Faruk Sorak...
2010 da herkese İYİ SEYİRLER ...

1 yorum:

duyuşen... dedi ki...

senaryo, yönetmen ve çekim teknikleri bence harikaydı. türk yapımı olduğuna inanmak çok güç.oyüzden tebrik ediyorum cem yılmazı. küfürler biraz ağırdı ama sırada recep ivedik var o nasılsa bastırır yahşi batıdaki küfür ağırlığını:)
cola turka sponsorluğu epey abartmış ama bu kalitede bir film de ucuza gelmezdi sanırım. izlenmesini tavsiye ederim ama ben çok çok komik bulmadım eğlenceliydi...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails