12 Ocak 2010 Salı

EVDEKİ EZEL ÇILGINLIĞI


Show tv de Pazartesi akşamları saat 20:00 de yayınlanan EZEL dizisini eşimle birlikte Defne'nin sobete çalışmalarından sıyrılarak soluksuz bir şekilde hayranlıkla izliyoruz.İlk defa bir türk dizisini bu kadar sevdik ve takip ediyoruz.BIÇAK SIRTI dizisinide çok beğenerek izlemiştik ama Ezel de daha çok bir Lost havası var.Bilinmeyen, saklanan gerçeklerin bir anda geriye dönüşlerle anlatılması.
Yaa ne oluyor orda derken olayların pat pat çözülmesi.(bu durum bence losttan bile daha iyi,haftalarca ne olacak diye beklemiyorsun:)

Dizide ki karakterlerde bence Cansu Dere hariç oyunculuklar çok iyi.
Konu olarak saf bir genç olan Ömer'in en yakınları tarafından sırtından vurulması ve intikam öyküsü. Tam bir bulmaca ama hızlı çözülüyor.Sıkılmıyor insan.
Bana abartı gelen tek yanı (her güzelin bir kusuru olur) banka soygununda öldürülen güvenlik görevlisi adamın oğlu Eren'in Ömer'e olan düşmanlığı.Babasını hiç tanımamış biri için fazla kin dolu ve asi.
Aaaa pardon birde Eyşan'ın (Cansu Dere) Ezel'e "dur yapma" dediği sahneler.:)
Onun dışında Dayı karakterini anlattığı hikayeler,
dizi jeneriği arasında ki konuşmalar,
müzikler,
kullanılan mekanlar,
dizinin heyecanı sürükleyiciliği
çok ama çok güzel...
Sadece yabancı diziler ile ilgili haberler veren 22dakika.org sitesine bile konu olan diziyi izlemiyorsanız ve tavsiyelerimi kendinize yakın buluyorsanız tavsiye ediyorum.

3 yorum:

Disalce dedi ki...

bende seyrediyorum...

bazen edebiyat parçalama işini abartıyorlar gibi geliyor bana...hani her kelimeleri gizemli olacak şartı var gibi...doğallıktan uzaklaştırıyor buda...her karekter neredeyse ciğerinden konuşuyor...

konu güzel...bende beğendim...orjinal bir konu...

ayşe dedi ki...

valla bizde çok seviyorz muratın zoruyla başladığım kurtlar vadisi dizisiden sonra soluksuz izlediğimiz ikinci dizi eşimle beraber ...

Cocukla Cocuk dedi ki...

Dayı için seyrediyorum diyebilirirm:) kenan ı pek sevmem oldum olası, cansu dere ise ifadesiz,yerine başka biri olsaymış daha iyi olurmuş, ama izlettiriyor konu güzel

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails