14 Haziran 2010 Pazartesi

KÜLAHTA DONDURMA



Bu sabah işe geldiğimde isteksiz ve mutsuzdum.Sebebini bilmiyorum.Öylesine isteksizdim.Belki de Defne "her sabah peşimden ağlamayı" bırakmadığı için olabilir.
İlerleyen saatlerde yanıma veda etmek için uğrayan öğrenciler içimde bir umut ve mutluluk uyandırdı.
Çalıştığım yer bir Meslek Yüksekokulu.Ben burada staj bürosunda görevliyim.Mezun olan öğrenciler bana veda etmek için,hakkını helal et demek için uğradılar.Çok mutlu oldum.Sevgide, ilgide bencil olmadım hiçbir zaman.Bunun yine sevgiyle karşılık bulması gerçekten çok güzel.
İnşallah kızımda böyle karşılıklar bulur.Şimdiden yüreği sevgi dolu kızımın.Allah onu böyle insanlarla karşılaştırsın inşallah.(AMİN)




Bu arada sevgi demişken akşamları eşimin kızımla bana hazırladığı külahta dondurmadan bahsetmeden geçemeyeceğim.KOSKA'nın dondurma külahını görmüşsünüzdür.Marketlerde 1 TL satılıyor.İçinde 10 tane var.Tadı çok güzel.İçi ballı gibi.Sevdiğimiz dondurmadan da alıp akşamları evde dondurma hazırlıyor eşim bize.Gerçekten çok eğlenceli oluyor.Ben sokakta çekiniyorum külahta dondurma yemeye.Eski kafalıyım galiba biraz.
Çocuklar içinde çok güzel oluyor.Dondurmanın miktarını ayarlamamk açısından.İsterseniz evde yaptığınız dondurmayı bile koyabilirsiniz külaha.
Biz bunu dışarda satılan dondurmanın 1 topunun 1 TL olduğunu öğrendikten sonra keşfettik.Biraz pahalı değil mi sizcede 1 top 1 TL.Kağıt helvasıda var.Ama onu henüz denemedik.

Neyse ordan burdan her yerden oldu bu yazı.İyi bir hafta diliyorum herkese.

2 yorum:

Cocukla Cocuk dedi ki...

bizim evden de eksik olmaz hem lezzetli hem de fiyatı çok uygun:)

Muhterem'le Afiyetle dedi ki...

Canım,
Bende dışarıda külahta dondurma yiyemem.
Bu külahları markette gördüm ama hiç almadım, denemek lazım.
Bu arada;
Hastalara şifa,borçlulara eda,kimsesizlere hami,muhtaca dost eli,
Küslere barış,işsize iş,mekanı olmayana hayırlı mekan,
Evladı olmayana hayırlı evlad,rızgı dar olanlara bolluk,
Sıkıntısı olanlarada hayırlı kolaylık nasib eyle YA RABBİ..!
Dualarınız kabul,kandiliniz mübarek olsun.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails