15 Şubat 2008 Cuma

YEŞİL SOKAK HOLİGANLARI

Bu filmi eşim alıp getirdiğinde önyargılı davranarak ''nerden buldun bu saçma filmi'' dedim.Ama izledikten sonra utandım.

İngiliz futbol liginde yaşanan holigan olaylarını mutlaka duymuşsunuzdur.Bu konu üzerine yapılmış çok kaliteli bir film.Başrollerinde bir çok oyuncu var ama tanıdık yüzlerden Elijah Wood,Charlie Hunman,Claire Forlani bazıları...

Matt Harvard Üniv. oda arkadaşının yaptığı bir olay yüzünden atılır.Ablasının yanına İngiltere'ye gelir.Eniştesinin kardeşi ile kurduğu arkadaşlık onu hiç bulunmadığı bir dünyanın içine sokar.

Bol sokak dövüşlü bir film olduğu konusunda sizi önceden uyarmak istiyorum.Ama futbol ile şiddeti birbirine karıştıran insanların hayatına bir göz atmak için çok güzel bir film.

Özellikle Charlie Hunman'ın oyunculuğunu çok beğendim.Brad Pitt'in genç hali gibiydi.

5 yorum:

duyuşen... dedi ki...

bana discavery deki *uluslararası futbol holiganları* programını hatırlattı...tavsiye ederim geçen hafta türkiyede ki resmi ve gayri resmi holigan gurularıyla röpörtajları vardı....

Adsız dedi ki...

sanki ben yazmışım bu kadar olur bende ne bu demiştim ilk ama sonra cidden beğendim canım

Adsız dedi ki...

Bir birinden harika filmler..:)
birde bizim burda bulabilsem...:(
İyi hafta sonları dilerim...

Cocukla Cocuk dedi ki...

Kulağa ilginç geliyor, holiganları analayabilmek ihtimali var mı diye? biz ikimizde hiç bir şeyde fan olamıyoruz , lisedeyken de yoktu fanı olduğumuz kimse , çok uzak geliyor o yüzden.

Adsız dedi ki...

Arkadaş ben onu bunu bilmem ama şimdiye kadar izlediğim en güzel film buydu ve beni gerçekten izlerken sanki onların arasındaymışım gibi hissetirdi gerçekten 10 numara film özellikle bu filmde en çok hoşuma giden yer 8 kişinin 20 kişiye dalmalarıydı bu filmin 2 si çıkarsa gerçekten çok güzel olucak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails