18 Ocak 2008 Cuma

ESKİŞEHİR'DEN BİR KAÇ KARE...

Bayramda Ayşe,annem ve babam yeni dünürlerini yani Ayşe'nin nişanlısı Murat'ın ailesini ziyarete gitmişti.Bol bol fotoğraf çek dedim.Ama hava çok soğuk olduğu için fazla gezememişler.
Çektiği birkaç resmi az da olsa yayınlamak istedim.1,5 sene Eskişehirde kalmış biri olarak her zaman sevmişimdir bu şehri.1997 yılında amcamların yanında kalıp İzmir Büyük Dershaneye gitmiştim.
Dershanenin ilk günü otobüs durağında bir kız gördüm.Elimizde aynı kitaplar vardı. O otobüste o gün tanıştım Selma Ertorun ile.Dershane boyunca tarif edemiyeceğim kadar güzel bir arkadaşlık yaşadık.Sinema maceralarım ve merakım da ozamanlar başladı.Titanic filmini 2 kez izledik onunla.Ağlamaktan gözlerimiz şişmişti.
Ayrılık çok zor olmuştu.Üniversite yıllarında mektuplaştık.Sonra izini kaybettim canım arkadaşımın.Afyon-Emirdağ'lı olduğunu biliyorum.Birde İsviçre'ye evlendiğini.
Güzel arkadaşlıkları unutmak çok zor.Bu devirde tekrar yaşamakta.Burdan Selma'yı sevgiyle ve hasretle anıyorum.
Üsteki iştah açıcı fotoğraf Ayşe'nin Murat'ın kızkardeşi ve kuzenleri ile gittiği Kahve Dünyasından.Çikolata içmek istediğiniz de bu güzel görüntü ile karşılaşıyorsunuz.

1997 den beri çok değişmiş olsada hala ordaysalar;burdan Eskişehir'e Kılıçoğlu sinemasına,Pino'ya,Arı sinemasına,Porsuk çayına,Doktorlar caddesine ve hep gittiğimiz çiğ börekçiye selam olsun...

7 yorum:

Cocukla Cocuk dedi ki...

Eskişehir'e kardeşimin yemin töreni için gidip hayran olmuştum, çok güzel bir şehir. sosyal hayat adına çok alternatif var.
şu çikolata görüntüsüne bayıldım.

Unknown dedi ki...

Ne güzel Eskişehir'i seven bir blogcuyla karşılaşmak. Adım Hülya, Ben de Emirdağlıyım. Uzun yıllardır Eskişehir'de yaşıyorum. Saydıkların içinde yalnızca Arı sineması kapalı şu anda, diğerleri duruyor. Onlara selamını iletirim istersen. Görüşmek üzere, sevgiler..

NiNo dedi ki...

cocuklugumu hatirladimmm

duyuşen... dedi ki...

venedik tenbir kanal manzarası gibi geldi ilk bakışta.şehrin ortasında çok güzel bir manzara oluşturmuş hoşuma gitti.

MAVİ VE PORTAKAL dedi ki...

misketlimonu:verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.ama Selmayı tanımıyorsundur herhalde.yinede Eskişehire bol selam.

Hilal KAYA dedi ki...

ah eskişehir ahhh...
ben eskişehirliyim ve içim gitti fotografları görünce...
teşekkürler bu fotografları paylaştığınız için....

Hilal KAYA dedi ki...

ya bu arada siteniz harika, ellerinize sağlık:))

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails