25 Aralık 2007 Salı

MR.BROOKS

Oldukça başarılı ,zengin,ailesine düşkün bir adam Earl Brooks.Ancak onun öldürme bağımlılığı var. Bir de öldürme dürtüsünü sürekli hatırlartan hayali bir arkadaşı .

Çift kişilikli Mr.Brooks ikinci kişiliği Marshall ile mücadele halindedir.Bir daha kimseyi öldürmemek için sürekli dua etmektedir.

"Tanrım, değiştirebileceğim şeyler için değiştirme cesareti ver, değiştiremeyeceğim şeyler için ise kabullenme gücü. ve bu ikisi arasındaki farkı anlayabilmek için de bilgelik ver.''

Mr.Brooks'u Kevin Costner 2. kişiliği Marshall'ı William Hurt canlandırıyor.

Demi Moore da baş parmak katilide denilen Ms.Brooks'un peşinde ki dedektif rolünde.

1. cd de yavaş yavaş ilerleyen konu 2. cd de anlam kazanıyor.Çok ustaca bağlanmış bir senaryo.Konusu değişik bir polisiye gerilim.Kevin Costner soğuk kanlı seri katil rolünde çok başarılıydı.İkinci kişilikle arasında geçen replikler çok etkileyiciydi.

Sıradan cinayet filmlerinin arasında ustalıkla sıyrılabilen farklılık yaratan bir film.Mutlaka izleyin ve arşivinize de ekleyin derim.

2 yorum:

Cocukla Cocuk dedi ki...

bayramdan istifade biz de evde sinema keyfi yaptık bir gece, sizinki kadar çok değil fakat çok az fırsat bulduğumuz bu keyif bizim için farklıydı.

Adsız dedi ki...

ben de çok severek seyretmiştim...

Sıcacık sevgiler..

Şu karayılan ilgimi çekti ...

biras okuyup araştırayım..

www.misssgibi.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails