12 Kasım 2007 Pazartesi

KUSURSUZ YABANCI

Aslında film için söylenecek çok şey yok.Başrollerinde Bruce Wills,Halle Berry ve Giovanni Ribisi var.
Halle Berry hiç sevemedim.Dolayısıyla filmde de beğenmedim.Ama anladığım kadarıyla genelde beğenilmemiş.Kedi Kadın filminde ki rolünü andıran seksi kadın olma çabası içinde bence amacından uzaklaşıyor.
Bruce Wills'i değişik bir tarzda izleyeceksiniz.Onun oyunculuğundan hiçbir zaman şüphe etmediğim halde Hally Berry yüzünden olacak ki biraz tutuk kalmış ve arka planda itilmiş.

Rowena başarılı bir köşe yazarıdır.Arkadaşını bir cinayete kurban gitmiştir.Amacı cinayeti ilediğini düşündüğü Harrison Hill'den intikam almaktır.Bu konuda ona arkadaşı Miles yardım edecektir.

Sonunun kesinlikle süpriz olduğunu itiraf etmeliyim.Ama bu filme bir iltifat olarak algılanmasın.Şöyle ki son hakkında en ufak bir ipucu bile verilmiyor.Birden filmi boşuna izlemişsiniz hissine kapılıyorsunuz.Neyse fazla ayrıntı vermeden lafımı bitiriyorum.Bruce Wills için izlenilebilir.Ama çok başarılı bir gerilim olduğunu söyleyemiyorum maalesef.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Aynı fikirdyeim ama kızın BW in pcsini karıştırdığı sahne güzeldi :) Yakalanacak diye korktum resmen

MAVİ VE PORTAKAL dedi ki...

evet haklısın en güzel sahnelerinden biriydi.kadın güzel kıvırdı.

Mutlu Kum Taneleri dedi ki...

Bende izlemiştim filmi ve çok beğenmiştim. işte kendi blogumdaki yorum ; http://mutlukadin.blogspot.com/2007/05/kusursuz-yabanc.html

SERAP dedi ki...

Biz bu tarz filmleri seyrederken eşimle iddaya gireriz.Bunda da iddaa konusu katilin kim olduğuydu.Ve yine eşim kazandı:)
Alkışlanacak bir oyunculuk olmamasıyla beraber yinede sürekli dizi seyretmekten iyidir diye düşünüyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails