12 Kasım 2007 Pazartesi

HEROES 2. SEZON


Cnbc-e kanalında yayınlanan Heroes dizisinin 2. sezonu 11.11.2007 de başladı.Dizinin 1. sezonunu izlemeyenlerinde rahatça izleyebileceği özellikte olan sezonu haber vermek istedim.

Yaşasın Heroes geceleri...:))
Her Pazar 22:00 de .
Ayrıca Lost dizisini de izleyen biri olarak söylemek isterim ki Lost ile Heroes kesinlikle birbirinden çok farklı diziler.Heroes 'in ona benzediğini düşünenler varmış.Dediğim gibi çok farklılar.

Bir kere Heroes te gizem yok herşey ortada.Ama Lost'ta gizem gizem.....
Lost'ta henüz bir süper kahramalık durumu yok.Heroeste kahramanların güçleri var.
Heroes'te kahramanlar farklı yerlerden ve birbirleri ile alakaları yok.Lostta hepsinin bir bağlantısı var.
Gibi...Bu örnekler çoğaltılabilir.İkiside farklı özellikte ayrı güzel.Ama ilk göz ağrımızın Heroes olduğunu söylemeden edemiyeceğim.
Görüşmek üzere,İyi seyirler...

8 yorum:

Kevser - Elda'nin Annesi dedi ki...

Merhaba, bende bir dizi-film meraklisi olarak sunu belirtmek istedim: Burda Heroes dizisi daha yeni yayinlanmaya basladi, daha henüz fazla birsey anlamis degilim. Bir baska hasta oldugum dizi ise Dr. House, bu diziyi taniyormusunuz? Ben alman kanallarinda en cok bu diziyi takip ediyorum. Bana da beklerim, güzel tarif ve hikayelerle bulusmak üzere.

Selam ve sevgilerimle..

MAVİ VE PORTAKAL dedi ki...

merhaba kevser
heroes dizisinde karakterlerin gücünü bilmen önemli.o zaman daha rahat anlayabilirsin.
ziyaretin beni çok sevindirdi.yine bekleriz.

Kevser - Elda'nin Annesi dedi ki...

Tekrar selam, yine ben geldim. Elda'nin anlamini sormustun, dogrusunu istersen bende bilmiyorum, bu ismi ben hamile iken bir TV kanalinda duymustum ve esimin hemen hosuna gitmisti. Ona bakarsan Selda, Yelda, Melda'li isimlerin icindede hep bir Elda var, ben birde öyle anlatiyorum soranlara. Umarim yardimci olabilmisimdir. Hem bu isim burda Almanlarin da cok hosuna gidiyor, kolay telafuz edilebildiginden dolayi.

Selam ve sevgilerimle.. hoscakalin..

esra(büyüleyenmutfak) dedi ki...

merhaba,
ya bende 11 kasımı nasıl büyük heyecanla bekledim yaşasın en sonunda başladı heroes

bakalım bu sezon neler olacak
sevgiler

duyuşen... dedi ki...

bloğun yeni görünümü çok hoşuma gitti.fatoşcum.
heroes a gelince.....
bu dizi birçok cnbc-e dizisi gibi farklı ve sürükleyici.çekim tekniğinden senaryosuna,oyuncu seçiminden mekan seçimine özel efektlerine kadar herşeyi ile bir filmi aratmıyor.tek can sıkan tarafı ...SÜRESİ.ne yazıkki çok kısa :(
lost a bakalım....
1. sezon tamamen sıkıcı boğucu *yeterbeeeee* dedirticiydi.
2. sezon neyse ki biraz daha hızlı.
ama heroes la uzaktan yakından hiçbir benzerliği olmayan bir dizi.
tamamı*geçmişe dönüşler hariç*aynı adada geçiyor.insanın sinirlerini ve bazen izleme keyfini bozacak derecede gizemli.
benim ilgimi çeken yanı muhteşem okyanus manzaralı plajı dışında karakterlerin nasıl oluyorda bukadar sır tutan, bukadar kendine dönük tipler olduğu.insan gördüğü doğa üstü bir olayı anlatmak için nasıl bukadar bekler bunu nasıl kendine saklar be kardeşim. olmaz ki anlat, anlat ki rahatlayabilesin dimi ama....

Adsız dedi ki...

Arkadaşım merhabalar Nasılsın? Aslında Arkadaşlar Nasılsınız?demeliyim sanırım..Çünkü iki kişi berabermişsiniz sanırım burada..Yeni blogunuz hayırlı olsun..Uzun süredir gelemedim..Çok beğendim her yönden,kaliteli görünüyor blogunuz..Gönlünüzce olsun..Fatoşcuğuma sevgiler..:))

MAVİ VE PORTAKAL dedi ki...

evet duyuşen yazdıklarına kesinlikle katılıyorumm arkadaşım.

MAVİ VE PORTAKAL dedi ki...

yelizcim hoşgeldin.biz blogcuda da iki kardeştik.ama yorumları hep ben yazıyordum.o yüzden fark etmemişsindir.beni unuttuğunu sanmıştım.hoşgeldin çok sevindim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails