21 Kasım 2007 Çarşamba

GÖRÜNMEZ (INSIBLE)


Filmin başrollerinde Dünyalar Savaşında Tom Cruise'un oğlu rolündeki 1982 Kanada doğumlu Justin Chatwin ve yine genç bir oyuncu Margarita Levieva var.
Film Altıncı His filminin yapımcılarından.

Öncelikle şunu söylemeliyim.Boş Oda adını duyurmuş çokça reklam yapmış bir film.Ama Görünmez çoğumuzun adını bile duymadığı sessiz bir film.Alırken ikisi arasında seçim yapmak zorunda kalsaydık büyük ihtimalle Boş Oda'yı seçerdik.

İkisinide izleme şansı bulunca bir filmin reklamla ne kadar farklı gösterildiğini bir kez daha anladık.

Konusu şöyle;Nick oldukça başarılı parlak bir geleceği olan bir genç.Çok istediği yazarlık okulu için Londra'ya gitmek üzere.Yakın arkadaşının üstüne attığı iftira yüzünden gideceği gece aynı okulda okuduğu bir kız öğrenci olan Annie'nin saldırısına uğrar.

Ormanda bir çukurda ölüme terkedilir.Ama Nick artık sesini kimseye duyuramadığı bir hayalettir.Ölmediğini herkese ispatlamak zorundadır.Annie hariç onu kimsenin duyamadığını farkedince katilini kendisini kurtarmaya ikna etmek zorundadır.


Gerilimli ve tansiyonu yüksek ilerleyen filmin sonu açık bırakılmış.Onun dışında çok başarılı buldum filmi ve oyuncuları.Özellikle Justin Charwin'e bakarken 2.Tom Cruise geliyor diye düşündüm.Filmi nerdeyse tek başına götürmüş.
Elinize geçerse mutlaka izleyin.Reklamı Boş Oda gibi filmlerden çok daha fazla hakediyor film.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Gercekten etkileyici bir film. Dun izledim ve basarili buldum. Bazi yerlerinde insan duygulaniyor, bazen sasiriyor, bazen kiziyor , bazen de korkuyor. Bir suru duyguyu barindiran bir film. Ve dediginiz gibi Bos Oda'dan daha guzel ve anlamli. Tavsiye ederim. :)

MAVİ VE PORTAKAL dedi ki...

yorumunuz için teşekkür ederim.tv yayınlandı akşam.beğenmenize sevindim.

Adsız dedi ki...

Bnde izledim gerçekten çok güzel etkileyici bir film filmdeki olaylar gerçek olamayacağı halde filme öyle bir kapılıyorsunuz ki bunun farkında bile olmuyorsunuz sürükleyici muhteşem bir yapıt herkesin seyretmesini tavsiye ederim=)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails