5 Temmuz 2007 Perşembe

SOBELENDİK 2

Sobe sezonu açıldı galiba arkadaşım http://melisfulya.blogcu.com/ bizi sobelemiş.Öncelikle ona çok teşekkür ederim.Beni yorumlarıyla yalnız bırakmadığı için.

1.KONU:Masal Kahramanı olsaydım,hangisi olurdum???









FATOŞ:Ben Peter Pan'daki peri TİNKERBELL'i çok severdim.O olmak isterdim.Çok büyülü ve çekici gelirdi bana.Küçüçük ama çok güçlü.Kanatlarından düşen sihir tozlarına bayılırdım.Birde Juila Robert tarafından canlandırıldıktan sonra en favori masal kahramanım oldu.



AYŞE:Ben Alice Harikalar Diyarındaki Alice olmak isterdim.Çünkü onun kendine ait kimsenin bilmediği bir dünyası var.Farklı dünyalarda farklı insanlarla tanışıyor.

2.KONU:Film kahramanı olsaydım,hangisi olurdum???




FATOŞ:Ben Matrix'teki Trinity olmak isterdim.Öyle bir savaşın içinde herkesi kurtaran bir aşk olduğu için.Neo nun onun kalbini tekrar çalıştırdığı sahne benim favorim.


AYŞE:Yüzüklerin Efendisindeki Arwen olmak isterdim.O sevdiği adamı sorgusuz bir ömür boyu beklemiş,yanında olmasa bile manevi olarak her zaman ona destek olmuş ve ona düşünceleri ile ulaşmış biri.

3.KONU:Blog açma hikayem???


Bloğun çıkış hikayesi şöyle.Ben (Fatoş) akşama ne pişirsem düşüncesiyle internette gezinirken bloglarla tanıştım.Onları takip etmeye başladım.Ayşeye de hep bahsediyordum.Ama benim blog açacak kadar yemek yapma şansım yoktu.Tabii Ayşenin de.Sonra 1997 yılından beri tuttuğum sinema günlüğüm geldi aklıma.Gittiğim ve evde izlediğim filmler hakkında yorumlarımı yazdığım bir ajandam vardır.Neden artık internette tutmuyorum dedim.Kardeşim Ayşede bana fotoğraf ve yemek konusunda destek olacağını söyleyince mavi (ayşe) ve portakal (ben) ortaya çıktı.Sinema ve tv keyfi yazıları bana ait.Ayşenin köşesi Mavi esintiler.
Diğer bölümler genellikle ortak çalışmamız. O günden beri devam ediyoruz.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Selam arkadasim
Yazan: bonsaicicegi

Arkadasim "hayalimdeki blogda " benimle ilgili söylediklerin beni cok mutlu etti. Destegin icin cok tesekkür ederim.
Görüsmek üzere...

Bağlantı Düzenle Sil


merhaba....
Yazan: thesuuur

Cok hos yaaa,harika benzetmeler bulmussunuz ikinizde.Sevgiyle kalin.

Bağlantı Düzenle Sil


Günaydin arkadasim
Yazan: bonsaicicegi

Arkadasim sormussun ya bana resimlerini hangi programla süslüyorsun diye. Programin adi " PHOTO IMPACT " . Canim görüsürüz.

Bağlantı Düzenle Sil


Bloglarla buluşma
Yazan: gezimanya

Blog yazmak çok güzel ama bir yükümlülük gibi hissediyor insan bir süre sonra.. Olsun bu tatlı bir yükümlülük. Paylaşmak herşeyden güzel değil mi?
Sevgiler..

Bağlantı Düzenle Sil


selammm
Yazan: melisfulya

beni filmlerle cezbeden bir blogunuz var nasıl yorum yazmam...ben geldim siz gitmişsiniz..ii tatiller

Bağlantı Düzenle Sil


pinokyo
Yazan: maviyastik

ben sanırım pinokyoyum yalan konustugumda burnum uzamıyo tek iyi yanı bu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails