29 Mayıs 2007 Salı

SON UMUT


Yıl 2027.Bütün dünyada bir kaos durumu vardır.İnsanlık yok olma tehlikesi altındadır.Çünkü en genç insan yaşı 19 dur.Bilinmeyen sebeplerden dolayı kısırlık dünyanın her yerini sarmıştır.
İngiltere de ingiliz vatandaşı dışındakiler mülteci olarak görülüp sınır dışı edilmiştir.

Tüm bu karmaşanın içinde Teo yalnızdır ve herşeyden uzak kalmaya çalışmaktadır.Ama bir gün kaçırılır.Ve kendini insanlık için çok önemli bir kadının güvenli bir şekilde yolculuk etmesini sağlamakla görevli kişi olarak bulur.Çünkü bu kadın 8 aylık hamiledir.

Bu bebeğinin bağımsız olarak kurulmuş ve insanlık için çalışan İnsan Projesi gemisine ulaştırılması gereklidir.

Başrollerinde Clive Owen,Julianne Moore.Michael Caine var .Ama Moore filmin ilk sahnelerinden sonra Caine de ortalarından sonra yok.Filmi Owen ve mülteci anne rolündeki kadın götürüyor.

Filmde çok gerçekçi bir doğum sahnesi var.Ama arabayla kaçış sahnesi, Owen'ın arabayı itmesi ve adamların arkadan koşma sahnesi komikti pek te gerçekçi değildi.

Gelecekle ilgili varsayımlı filmlerden hoşlanıyorsanız izleyin derim.
Aslında hoşlanmıyorsanızda filmdeki varsayım çok gerçekçiydi o yüzden ilginizi çekebilir.Ağır temposuna rağmen merakınızı uyanık tutan film yakın gelecekte kaçınılmaz bir sonun senaryosu gibiydi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Gerçekten sıradışı bir filmdi...
Yazan: vizyonfilm

Yakın zamanda izlediğim için yazdıkların teker teker aklıma geldi. Filmi izlemeden önce bu kadar savaş sahnelerinin olabileceği aklıma gelmemişti. Evet Moore ve Caine hemen hemen filmi tam olarak tamamlayamadılar, belkide More son sahnelerine doğru bir şekilde hayatta klmayı başarmıştır diye ümitlenmiştim ama sadece bu bir alışkanlıktı. Kim bilir bu olabilecek senaryodur belki. Bu arada M. Caine yazdığın konuyu okuduktan sonra farkettim , oldukça başarılı bir oyuncu, ve tabi diğerleride. Neyse bu kadar bu filmi bir çok insanın izlemesii gerekiyor, :) sonra görüşürüz...

fatoş:yorumun için sağol görüşürüz.

Düzenleyen maviveportakal gün: 29/5/2007 saat: 10:52

Bağlantı


merhabalar canim
Yazan: yaseminintarifleri

filimi merak ettim dogrusu, insallah bende izlemek isterim...iyi günler diliyorum canim

fatoş:sanada iyi günler.izlersin inşallah.

Düzenleyen maviveportakal gün: 29/5/2007 saat: 10:54

Bağlantı


Ben izledim
Yazan: vizyonfilm

Eğer Karayip Korsanlarını diyorsan izledim, ama tam bir rezaletti çünkü filmin birmesine 15 dk. falan kala elektrikler kesildi ve biraz bekledik ama yine de gelmeyince bir görevli kısık bir sesle makina arızalandı dedi. Herkes sinirli sinirli ayrıldı zaten saatte gece yazrısı olmuştu artık izlesemde o heyecanı alamam sanırım, hevesimiz kursağımızda kaldı. Yinede izlemeye kesinlikle değer bir film artık mecbur vcd' sini bekleyeceğim. Bazı sahneleri var gülmekten bir haller olduk :::) Seansın erkenden ayarla yoksa geç kalabilirsin çünkü yaklaşık 3 saat falan sürüyor ona göre. Sonra görüşürüz byee

FATOŞ:tavsiyelerinin kesinlikle dikkate alacağım sağol.ama senin için üzüldüm bu tarz şeyler hakketen insanın hevesini kaçırır.:((

Düzenleyen maviveportakal gün: 29/5/2007 saat: 11:19

Bağlantı


..
Yazan: guzela

bu filmi merak etmiştim vizyondayken..bir türlü de izleyememiştim..

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails