9 Mayıs 2007 Çarşamba

ÖRÜMCEKCİK ??


Akşam Örümcek Adam 3 e gittik.Film bizim için tam bir hayal kırıklığı oldu.Aslında 2.de de böyle olmuştu.Bile bile gittik.

Çizgi roman uyarlaması filmlere göre sıralamada en altta olabilecek bir film.Zaten salonun yarısı ilkokul çağı çocuklardan oluşuyordu.Filmin onlarıda tatmin ettiğini sanmıyorum.Çünkü örümcek adamın aşk hayatının nabzı onları çok ilgilendirmiyor olsa gerek.Bu noktada filmin orjinalliğini kaybettiğini ve ticari kaygılar taşıdığını düşünüyorum.


Kumadam ve Venom karakterlerini konu aldığını sanan ama onları arada bir çerez gibi gösteren bir seri filmi olmuş.Kesinlikle yönetmen hatta tüm kadro değişmeli.

Amerikan halkı Örümcek Adam'a Örümcekcik olarak sesleniyor.Yani o kadar samimi olmuşlar düşünün.

Filmde ki efektler için söyleyecek sözün ,yok çok iyidiler ama o kadar azdılar ki film bittiğinde kafamızda sadece Peter Parker ın komik dansı kaldı...aaa bu arada Mary Jane nide hiç bu kadar bakımsız görmemiştim.Seri başından beri bakımlı güzel M.J gitmiş yerine pasaklı bezgin bi kız gelmiş.


Neyse fazla kötü şeylerde söylemek istemiyorum ama olmamış.Yavan bir süper kahramanlık filminden öteye geçemez ki Örümcek Adamı bu hale getirenler utansın.

1 yorum:

MAVİ VE PORTAKAL dedi ki...

@
Yazan: handeelibir

Genelde serilere karşıyım bu konuda bir tek X-Men Pierceli Bondlar harikadır
Matrix bile bozulduktan sonra
:-(
Güzel bir gün dileğimle
H@nde

fatoş;katılıyorum iyi giden serilerdi onlar.Ama beni favorim Indiana Jones'lar olmuştur her zaman.
Sanada iyi günler...Görüşmek üzere...

Düzenleyen maviveportakal gün: 8/5/2007 saat: 11:44

Bağlantı


HAYAL KIRIKLIĞI
Yazan: DERVİŞ

tam bir hayal kırıklığı demekten başka birşey diyemiyorum

Bağlantı


TRAFİK & CASH
Yazan: binbirfikir



Merhaba,

Blogunuzun ziyaretçi sayısını arttırmak için, test yayınına başlamış olan sitemize konunuzla ilgili bir makale ile birlikte linkinizi tek yönlü (karşılıksız) olarak bırakabilirsiniz. Sitemiz 1.Haziran'dan itibaren yoğun bir şekilde tanıtılmaya başlanacak ve makaleleriniz sayesinde pekçok kişiye ulaşma şansına sahip olacaksınız.

Sitemizde ayrıca Google Adsense Reklam Gelirleri Paylaşımı Sistemi uygulanmaktadır. Yazmış olduğunuz makalelerin bulunduğu sayfalarda gösterilen reklamların gelirlerine % 75 ortak olabilirsiniz.


Ayrıntılı bilgi için: BinbirFikir.com


Bol ziyaretçiler...

BinbirFikir.com





Bağlantı


:))
Yazan: narc

O iş kolay...
Yani resim işi...
Brad sık sık uğrar, diğerleride...
Hallederiz...
:))

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails