15 Mayıs 2007 Salı

İSO,TSE,MARKA TESCİLİ

Çalıştığım firma İSO ,TSE, mARKA TESCİLİ gibi günümüzün vazgeçilmez olmuş sistemlerini kurmak ve uygulamak istiyor.Hem de üçünü birden.

İş başa düştü anlayacağınız.Ama bu sistemleri kuracak olan kişi yani yeni patronum yabancı değil.Patronum Ayşe yani bloğun ikinci ve sessiz sahibi.

Özetle bu günden itibaren beni yoğun günler bekliyor.Allah bana kolaylık versin.Tabii patronumada...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

sevindim buna
Yazan: gecegunesi61

oooo kuzen sevindim bak bu habere kçük kuzen en sononda geliyor yani işte bu güzel bir haber çok zamandır güzel bir haber almıyordum iyi geldi...size kolay gelsin benim kuzenlerim çalışkandır.her işin üstesinden gelecegine inanıyorum Allah yardımcınız olsun...

Düzenleyen maviveportakal gün: 16/5/2007 saat: 08:21

Bağlantı


tesadüfler silsilesi...
Yazan: cibrank

Zaten okudukça çok benzer özelliklerimiz olduğunu farkediyorum ama iş hayatımızdaki durumlar da bir o kadar birbirine benziyor.Zira ben de şuan çalıştığım şirketin iso,marka tescil işleriyle uğraşmaktayım biz de aynı süreçteyiz:)
aslında ben eğitim koordinatörüyüm ama istekli halim bu işlere de el atmamı sağladı ve kalite iç denetcisi oldumepey araştırdım süreci ve döküman var elimde gerekirse yardımcı olabilirim...görüşmek üzre kolay gelsin...

fatoş:Aynı süreçte olmamız gerçekten tesadüf.Ayşe de kalite iç denetçisi.Ama bir şirket aracılığla bize danışmanlık yapıyor.Ona mesajınızı ileteceğim.
Yardım teklifiniz için teşekkür ederim.Sizede kolay gelsin.

Düzenleyen maviveportakal gün: 16/5/2007 saat: 14:21

Bağlantı


merabalar
Yazan: gezimanya

Diğerlerini bilmiyorum ama İSO'nun şartlarına uymak çok teferruat gerektiriyor. Belgeyi aldın, bitmiyor. Sürekli denetim. Neyse canım.. Koskoca blog yönetiyorsun bu belgeleri mi alamıyacaksın! :) Şaka bir yana Allah kolaylık versin..

fatoş:Sağol Allah razı olsun.İnşallah halledicez.

Düzenleyen maviveportakal gün: 18/5/2007 saat: 08:30

Bağlantı


kolay gelsin
Yazan: kiremit

önceki yorumuma cevabınız için teşekkür ederim.
bu işinizde kolaylıklar dilerim.
görüşürüz.

Bağlantı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails