17 Şubat 2007 Cumartesi

İLLÜZYONİST



Bu filme Sihirbaz demek yetmez. Bence filmde bir illüzyonla beraber bir şov söz konusu.Hem de tadı damağınızda kalan bir şov.Tıpkı film gibi...

Başrollerin de tartışmasız oyunculuğuna hayran olduğum Edward Norton(Eisenheim) ve o yılların havasının çok yakıştığı Jessica Biel(Sophia) var.


Konusu; küçük bir çocukken sihirbaz bir adam gizemli bir şekilde Eisenheim'e bir yetenek verir.Marangoz bir babanın oğlu olan Eisenheim tesadüfen karşılaştığı aristokrat kızı Sophia'ya ile arkadaşlık etmeye başlar.Ancak çok geçmeden bu arkadaşlık zorla bitirilir ve bunun üzerine Eisenheim şehri terkeder.Yıllar sonra geri geldiğinde artık bir illüzyonisttir ve arkasında bıraktığı aşk imparatorluğu etkileyecek bir boyuttadır.Çünkü Sophia Avusturya-Macaristan Veliaht Prensi Leopold ile nişanlanmak üzeredir.

Filmde bir çok tat bir arada.Hem aşk hem şov hemde politika...

Filmi alkışlıyor izlemenizi tavsiye ediyorum

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bence sıcak bşr film
Yazan: duyuş(www.tekirdagunluk.com)

görüntü ler harika yönetmen i tebrik ediyorum, verilmek istenen duygu tam olarak hissediliyor.bence keyifle izlenebilir bir film.

Bağlantı


Edward Norton
Yazan: vizyonfilm

Onun için almıştım bu filmi. Süperdi ama. Zaten Norton'un filmleri güzel oluyor.. Sonu güzel bitti ve harikaydı. Numaralar her nekadar abartılıda olsa (özellikle yazşlı adamın ağaçla birlikte aniden ortadan kalkması) çok beğendim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails