21 Ekim 2008 Salı

FIRINDA DOLMA

Bugün küçük bir öneri paylaşmak istiyorum.Ben dolma yaptığım zaman pişmeye yakın tencereden alıp fırın tepsisine koyduktan sonra 15 dakika kadar 200 C de pişiriyorum.Çok lezzetli oluyor.Özellikle patlıcan ve kırmızı biber dolmasında.
Üzerine sarımsaklı yoğurdu unutmayın.

5 yorum:

made in funda dedi ki...

ELİNE SAĞLIK.ENFES BİR GÖRÜNTÜ..

TAZE NANE dedi ki...

Dolma harika görünüyor.
Ellerine sağlık.
Sevgiler.

Cocukla Cocuk dedi ki...

Biz de deneyelim o zaman dolmanın her türünü seviyorum.

Muhterem'le Afiyetle dedi ki...

Canım,
Dolma nefis görünüyor,ellerine sağlık.
Uluslararası arkadaşlık ödülünde sanada yer verdim.

yildiz dedi ki...

Dolmalar harika,ellerine saglik canim.
Bebiskoyla araniz nasil?Saglik durumu iyidir insallah.Kendinize iyi bakin,sevgiler...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails