23 Mart 2010 Salı

BU ARALAR...FİLMLER...

BEĞENDİM...


*SHERLOCK HOLMES; film başrol oyuncuları itibariyle iyi bir filmdi.Robert Downey Jr. ve Jude Law güzel bir ikili oluşturmuş.Her ne kadar Sherlock Holmes tutkunları filmin gerçek Holmes'ı yansıtmadığını savunsada öncesini bilmeyen biri olarak filmi sürükleyici ve eğlenceli buldum.Erkek oyuncuların kıyafetleri çok hoştu.Birde filmin müzüklerini Oscarlı Hans Zimmer yapmış.

GÜLDÜM...



*Son zamanlarda çok sık yapılan film sanat için mi gişe için mi,filmler ikiye ayrılıyor filmler ve gişe filmleri gibi....Tüm bu tartışmalardan uzaklaşıp bu filmde güldüğümü söylemek istiyorum.Bazen hiç düşünmeden basitçe gülmeye de ihtiyacımız var.

ÜZÜLDÜM...



*Baş rollerinde çok yetenekli Abigail Breslin,Cameron Diaz,Alec Baldwin var.Konusu itibariyle bir hayli hüzünlü ve acı verici bir film.Biraz ağır ilerliyor ama gerçek bir hikaye olduğu için izlemenizi tavsiye ederim.Ama kesinlikle sinirlerinizin sağlam olduğu bir zamanı seçin.

2 yorum:

Muhterem'le Afiyetle dedi ki...

Canım,
Kızkardeşim için filminin geçen yıl kitabını okumuştum.
Sonra filmi çıkınca filmini de seyrettim.
Hüzünlü bir film ama olacakla öleceğe çare yok ne yazık ki.
Ne kadar çabalasak ta bazen çaresiz kalabiliyoruz.

ayşe dedi ki...

sherlock) filmi için yazıyorum ablacım :hafta sonu izledik ve valla öncesini okuyanlarını bilmem ama ben filmi çok beğendim sürükleyici ve bi o kadar komik anlar vardı :) tavsiye için teşkkürler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails