11 Mart 2008 Salı

KORKAK ROBERT FORD'UN JESSE JAMES SUİKASTİ

Cumartesi akşamı Lost'tan sonra izledik filmi.Brad Pitt olmasa film nasıl olurdu bilmiyorum.Onun hatrı uğruna sonuna kadar izledik.Bazılarımız kızamık çıkarma noktasına gelsede.

Filmin konusu Jesse James'in son zamanları.Çok ünlü bir soyguncu.Ama o dönemdekilerin hayran olduğu biri.En büyük hayranı Robert Ford çetesine katılır ve James'e yakınlaşır.Sonunda ''korkak Robert Ford'' damgasını yiyeceğini bilmeden Jesse James'i arkasından vurur.
Filmin çekim tekniği her neyse çok beğendim.Çok güzel sahneler vardı.Özellikle girişteki tren soygunu sahnesi.
Müzikler de çok güzeldi.Nick Cave imzalı müziklere filmin son sahnesinde şarkıcının kendiside filmde oynayarak eşlik ediyor.
Kıyafetler,evler döneme çok uygundu.
Brad Pitt oyunculuğunun doruklarındaydı.
Herşey buraya kadar iyi görünsede filmin ağır temposu herşeyi alıp gidiyor.Dayanılmayacak kadar yavaş ilerleyen sahneler bazen karışık diyaloglar.


Kısacası Brad Pitt'in için katlanırım derseniz izleyin.Yoksa çok yorucu bir film.Biz bir gün ağırlığını üstümüzden atamadık :)
Mümkünse geç saatte izlemeyin ve uykunuz olmasın.

3 yorum:

duyuşen... dedi ki...

tahammül sınırlarımızı gerçekten zorladı bu filim fatoşcum :)
ama gereksiz uzunluğu bitarafa bırakılırsa dediğin gibi oyuncu aşkına ve dikkatli gözlerin yakalayabileceği güzel sahneler hatrına seyredilir...
ciddi uykusuzluk çekenler izlemeli :)

asıl komik tarafı filmin ortasında beyazperde.com da okuduğumuz yorum du... filmin 1 saatini izleyenlerin dayanıp son yarım satini de izlemesini tavsiye ediyordu diyordu...
ben ce ...
eskaza son 30 dk kadar dayandıysanız ordan sonrasını izlemesenizde olur...ben size sonunu söylerim :)

Cocukla Cocuk dedi ki...

film zevkinize güveniyorum genelde zevklerimiz de ortak:)) LOST dan sonra da çekilmez hani, su dvd playerimi bir yaptırayım tam gaz3. sezondan devam edicem...sevgiler

Aynur dedi ki...

bence blogspota gelmen en guzel karar olmus hosgeldin diyorum:)

Blogunu gezdim gayet guzel yemekler falan var

ellerine saglik

selamlar

www.aynurdantarifler.blogspot.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails