17 Mart 2008 Pazartesi

İSTİLA

İzlemeden önce okuduğum eleştiri yazılarından olsa gerek biraz önyargılıydım filme karşı.İzledikten sonra bir filmin herkes için başka şeyler anlattığını bir kez daha anladım.

Filmin başrollerinde Nicole Kidman ve Daniel Craig var.Zaten filmde Nicole Kidman'ın yerine kim koysanız olmazdı.Filmde ki rolun üstesinden ancak bu güzel oyuncu gelebilir.

Konusu;ABD de bir uzay mekiği uzayda parçalanarak ülkenin çeşitli yerlerine düşer.Bu mekik parçalarından insanlara bir virüz bulaşır ve salgın hızla yayılır.


Virüs görünüşte insanlarda hiçbir değişiklik yapmıyor ama aslında onları bir uzaylı yapıyor. Onları ancak hiç duyguları olmamasından donuk bakışlarından ayırt edebiliyorsunuz.


Washington da oğlu ile yaşayan bir psikiyatr olan Carol da insanların değiştiğini farkeder.Oğlunu bu karmaşanın içinden çıkarmak ve salgından korumak için herşeyi göze alır.

Film bence değişik bir uzaylı filmiydi.Duygu'nun insana has bir özellik olduğunu vurgulayan tempolu iyi bir bilim kurgu örneğiydi.İzlemenizi tavsiye ederim.

1 yorum:

Cocukla Cocuk dedi ki...

Ne güzel bir kadındır Nicole Kidman. her film insanlarda farklı etkiler bırakıyor, geçmişimizden getirdiklerimizle farklı yerlerine dikkat ediyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails