12 Mart 2007 Pazartesi

ADRENALİN ADAM



TETİKÇİ


Bu film gerçekten sıkı ve iddaalı bir film.
Zaten filmin yönetmenleri olan Mark Neveldine ve Brian Taylor aslında video oyunu yönetmeni.O yüzden filmde bir bilgisayar oyunu tadı alabilirsiniz.
Başrollerinde Jason Statham yani Snatch filminin bence yıldızı ve Amy Smart var.Amy Smart'ı Kelebek Etkisi filminden hatırlayabilirsiniz.

Konu olarak tetikçi Chev kız arkadaşı Eve ile temiz bir hayata başlamak için işi bırakmaya karar verir.Bu kararın sabahı çok kötü bir şekilde uyanır.Çünkü uykusunda ona bir zehir enjekte edilmiştir.Bu zehir böbrek üstü bezlerini etlilediği için hayatta kalmasını sağalayacak tek şey ADReNALİNdir.
Bunu ona yapan kiş
iye ulaşmak ,kız arkadaşını korumak ve hayatta kalmak arasında büyük mücadele başlar.



Film kesinlikle sıradan bir intikam öyküsü içermiyor.Espiri anlayışı geniş çekim teknikleri eğlenceli çok fazla sürükleyici bence çok iyi bir film var karşınızda.
Filmde insanın hayatta kalabilmek uğruna yapabileceklerinin sınırı sorgulanıyor.Tam bu noktada bence filmde tek bir tane gereksiz sahne olduğunu söylemek istiyorum.İzleyenler anlayacaktır.Filmi izlediğimiz arkadaşlarımdan Zafer'in de dediği gibi o sahne yönetmenin fantazisi olmaktan öteye geçemez.Beni rahatsız eden cinselliğin sokakta alenen yaşanması ve normal karşılanmasıydı.
Bütün bunlara rağmen film kesinlikle kaçırılmaması gereken bir aksiyon...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

tetikçi
Yazan: kadir aytun er

bu flim çok iddalı ben çok beğendim umarım sizde izler ve yorum yazarsınız




merhaba
Yazan: doyoushn

arkadaşım yorumunun tamanına katılıyorum son zamanlarda izlediğimiz en eğlenceli filmdi diyebilirim.hızlı sürükleyici ve yönetmen yeteneklerinin de sergilendiği kaçırılmayacak bir film.
iyi seyirler...




süperrr
Yazan: mavi esinti

abla bir kez daha tebrik ediyorum seni d-film tespitlerin harika
hafta sonu filmi alıp izledim süper heycanlı bir film bir soluk ta bitti
teşşekür

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails