27 Ocak 2007 Cumartesi

KORKU FİLMİ SEÇENEKLERİ



AMERİKAN BÜYÜSÜ
Filmin başrollerinde usta iki oyuncu Donald Sutherland, Sissy Spacek ve genç oyuncu Rachel Hurd Wood var.
Öncelikle bu filmi izlerken bir hayli gerildiğimi söylemek istiyorum.Gerek filmin geçtiği mekanlar gerekse filmde ki sahneler insanın tüylerini diken diken ediyor.
Konu olarak 1818 yılında yaşanan bir mülk tartışmasını ve bu tartışmanın Bell ailesinin üstüne getirdiği lanetle ilgili.Ailenin küçük kızı Betsy üzerinde yoğunlaşan bu lanet karşısında ailenin diğer bireyleri eli kolu bağlı izlemek zorundadır.
Ama filmin sonu gerçekten çok şaşırtıcı Betsy'nin başına gelenler gerçekten bir lanet midir?Yoksa hiç beklemediğimiz birşeymi???
"The Bell Witch of Tennessee" adlı gerçek bir öyküden uyarlandığını da söylemeden geçemiyeceğim.




2.bir seçenek ise DEHŞET GECESİ
Bu filmde Kathy ve Geoerge Lutz ailesinin gerçek öyküsünden uyarlanmış bir film.


1974 yılında polis telsizinden bir anons duyulur.polis anons edilen yere gittiğinde bir aileyi katledilmiş olarak bulur.Bunu yapan Ronald DeFeo bunu ona evden gelen seslerin yaptırdığını itiraf eder.
Yıllar sonra Kathy ve George ,Kathy'nin önceki evliliğinden olma 3 çocuğu ile birlikte bu eve taşınır.Hiçbirşeyden haberi olmayan aile hayallerinde ki eve kavuşmanın mutluluğunu yaşamaktadır.Ancak günler geçtikçe ailede değişiklikler başlar.Evde var olan sesler ve kötülük tüm aileyi esir alır.
Tekrar ediyorum bu olay ABD polis kayıtlarına geçmiş tek olağanüstü olaymış.

Hiç yorum yok:

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails