5 Mart 2007 Pazartesi

ŞEYTAN MARKA GİYER




Filmin başrollerinde ustalığını her defasında kanıtlamış Merly Streep ile Acemi Prenses filminden anımsayacağımız Anne Hathaway oynuyor.
Konusu aslında bir kariyer savaşı ama moda dünyası içinde geçen.Miranda Piestly Runway dergisinin kraliçesi konumunda çok güçlü bir kadındır.Yeni bir asistan almak için modayla hiç alakası olmayan New York'a gazeteci olmak için gelen sevgilisiyle mütevazi bir hayat yaşayan Andy Sachs ile görüşür ve Andy'nin kendinden emin konuşmaları sayesinde onu işe alır.Ancak bu dakikadan itibaren Andy kendini acımasız moda dünyasının içinde bulacaktır. Başta bir yıl çalışıp Runway'ı referans göstermekten başka bir amacı olmayan Andy gün gün eski hayatından uzaklaşacak ve Miranda'nın kölesi halina gelecektir.

Öncelikle Meerly Streep'ten başkası bu rolün hakkını verebilirmiydi bilmiyorum.Güçlü ve çalıştığı herkese korku salan bir kadın portresini bence mükemmel çizmiş.Film boyunca seyrine doyamayacağınız defileler, kıyafetler eşlik edecek size ki ben her yeni kıyafette ahh..çektim.
Anne Hathaway'in giydiği her şeyi çok beğendim.Moda dünyasına küçük bir bakış atmak istiyorsanız bu film tam size göre...Erkeklerin çok ta hoşlanacağı türden bi film olmadığını da ayrıca belirtmek isterim.

Hiç yorum yok:

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Related Posts with Thumbnails