Bu ara kabak zamanı olunca her yerde kabak tatlısı resimleri görüyorum.
Bir tane de benden.Ama bu fırında pişeninden.
İstediğiniz kadar kabağı biraz su ve istediğiniz kadar şekerle ocakta kaynatın.Pişmeye yakın bir fırın kabına alın ve üzerine ceviz serpip fırında kızarana kadar pişirin.
Tadından parmaklarınızı yiyin.
NOT:Böyle kendim yapmışım gibi yazdığıma bakmayın.Annem yaptı ve kuzine sobada pişirdi.Çok lezzetliydi.
4 yorum:
llerine sağlık annenin o zaman. Benim de canım çok çekiyor ama tembellik işte. anneme mi gitsem bu aralar
tatlı da güzel fatoşcum fotoğraflarda bi ben kullanamadım şu programı ;)
Canım,
Annenin ellerine sağlık, kabak tatlısı nefis görünüyor.
Kuzinede piştiği için eminim lezzetine lezzet eklenmiştir.
Bu arada 96 saat filmini çok merak ettim,ilk fırsatta seyretmeyi düşünüyorum.
Bebişide çok öpüp,kokluyorum.
Annenin ellerine sağlık canım,nefis görünüyor.
iyi bayramlar diliyorum.sevgilerimle...
Yorum Gönder